top of page
18285954793033916.webp

YHTEISTYÖKUMPPANIT

FANTASIAPELIT​

Kauppakatu 17, 80100 Joensuu

http://www.fantasiapelit.com

Alennus Mannun Vartijat ryn jäsenille: -15 %  roolipeli- ja larppituotteista. Alennuksen saadakseen tulee jäsenen asioida suoraan Joensuun liikkeessä. Voimassa oleva jäsenkortti esitetään kassalla ennen maksutapahtumaa.

Fantasiapelien valikoimaan kuuluvat erilaiset figuurit, kortti- ja lautapelit, roolipelituotteet sekä sarjakuvat ja mangat. Liikkeen valikoima vaihtelee, mutta sinne on mahdollista tilata itse noudettavaksi tuotteita, joita ei juuri kyseisellä hetkellä ole saatavilla.

BANNER2017.png

Bard & Jester valmistaa ja myy erilaisia asusteita niin fantasiaan, keskiaikaan kuin steampunkiinkin. Tarvitsit sitten nahka-asusteita tai-laukkuja, koruja tai hattuja, kannattaa vilkaista www.bardjester.com

Bard & Jesterillä on nykyään myös kivijalkamyymälä Sastamalassa.

Mannun Vartijat ry:n jäsenet saavat käyttöönsä alennuskoodin (jäsenkaudella -23 kysy koodia Kristalta), jolla saa verkkokaupasta 10% alennuksen. Lisäksi jäsenkorttia näyttämällä alennuksen saa kivijalkamyymälästä ja tapahtumista.

TODELLISUUSPAKOLAISET RY

http://www.todellisuuspakolaiset.com

Todellisuuspakolaiset ry on hämeenlinnalainen roolipeliyhdistys, jonka kanssa Mannun Vartijat tekee yhteistyötä auttamalla pelien kirjoittamisessa sekä toimimalla avustajina.

Mannun Vartijoiden jäsenet saavat alennusta Todellisuuspakolaisten järjestämistä peleistä.

MIELIKUVITUSYSTÄVÄT RY

https://mielikuvitusystavat.wixsite.com/yhdistys

Mielikuvitusystävät ry on Pirkanmaalla toimiva roolipeliyhdistys, joka on keskittynyt liveroolipelien järjestämiseen, mutta kastaa varpaitaan välillä muussakin pelailussa. Tutustu Mielikuvitusystävien toimintaan myös Facebookissa tai Instagramissa!

bottom of page