top of page
Ikuinen-10_edited.jpg

HALLITUS

Mannun Vartijat ry:n hallitus muodostetaan vuosittain loppuvuodesta järjestettävässä yhdistyksen kokouksessa, joka on avoin kaikille jäsenille. Jokainen jäsen voi asettua ehdolle hallitukseen. Loppuvuonna valittu hallitus järjestäytyy alkuvuonna pidetyssä järjestäytymiskokouksessa. Hallitus vastaa yhdistyksen toiminnasta ja tiedottamisesta, yhteistyöstä kaupungin ja yhteistyöyritysten kanssa sekä jäsenrekisterin ylläpidosta ja avustusten myöntämisestä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Mannun Vartijoiden toiminnasta, ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla (mannun.vartijat@gmail.com) tai tule tapaamaan meitä johonkin Mannun Vartijoiden tapahtumaan.

VUODEN 2023 HALLITUS

66450720_10214653025785511_9100346937793576960_n.jpg

PEKKA SOTTINEN

Olen 1990 syntynyt kaveri ja olen ollut vuosia ja vuosia mukana Mantujen toiminnassa. Harrastan kaikkea nörttiä boffauksesta figu- ja korttipeleihin. Muutama larppi on tullut myös tehtyä ja olen jäänyt jumiin tähän porukkaan muiden ihanien ihmisten ja kanssaharrastajien takia. Jossain vaiheessa yhdistys tarvitsi uutta verta ja siitä asti olen tehnyt vapaa-aikanani hommia Mannun Vartijat ry:n puheenjohtajana. Olen ollut tässä pestissä nyt muutaman vuoden ja on ollut hauskaa järjestää ja vetää toimintaa muille samanhenkisille ihmisille. Oikeassa elämässä istun koneella ja naputtelen tilauksia. Tästä työstä saadulla rahalla mahdollistan metalli- ja muovi figuihin liittyvän akuutin addiktioni. D&D alingment: Lawful Neutral

SEBASTIAN SCHIAVONE

”Olen ysärin ensimmäisiä lapsia synnyttyäni 1990 lama-ajan Joensuun Rantakylään. Tarve eskapismille syntyi siis jo varhain! Aloitin pöytäroolipelaamisen ja miniatyyripelit vuosituhannen vaihteessa ja ensimmäisen larppini pelasin vuonna 2003 Mannun Vartijoiden järjestämässä harrastuksen esittelypelissä Joensuun nuorisomessuilla – ja oikeastaan siitä saakka olenkin ollut mukana Mannun toiminnassa. 2000- ja 2010-luvuilla toimin Mannun hallituksessa eri pesteissä pj:stä pr-vastaavaan. Viimeiset vuodet olen toiminut Pekka Sottisen hallituksen varapj:nä. Kiinnostuksen kohteitani ovat historianelävöitys, historiallinen miekkailu, boffaus, OSR-roolipelit, vahvan narratiivin larpit, sekä Games Workshopin miniatyyripelien vanhat laitokset. Oikeassa elämässä toimin väitöskirjaa tekevänä uuden ajan alun historian tutkijana ja Dungeons & Dragons -ryhmittymiseni on Kaoottinen.”

24130459_10212010979762911_8814667464963067588_o.jpg
20210820_152011.jpg

LEENU MIIKKI

Olen Leenu, Mannun hallituksen sihteerinä toimiva omaleimainen ysärilapsi. Roolipeli- ja larppijuttuja olen harrastanut “vasta” vuodesta 2015, mutta näihin vuosiin olen ehtinyt ahtamaan kymmeniä larppeja ja vielä enemmän roolipelejä, yhdistystoimintaa ja muuta hassunhauskaa. Vaikka Mannun Vartijat ei se ihan eka kosketus roolipelitoimintaan ollutkaan, yhdistys on ollut osa tätä taipalettani hyvin varhaisesta vaiheesta saakka. Parhaiten minut tunnetaan yhdistyksessä pelinjohtajan paikalla istuvana tarinankertojana, jonka repertuaariin kuuluvat ainakin Doctor Who-, DnD 5e- ja uusimpana rakkautena Savage Worlds -roolipelisysteemit. Olenpa yhdistyksen nimissä muutamaa larppiakin ehtinyt pelinjohtaa. Skenen ulkopuolella teen kääntämiseen ja tulkkaukseen liittyviä juttuja, taiteilen ja rapsutan mäyräkoiraani Doraa. DnD-ryhmittymiseltäni olen kaoottinen hyvis.

MIKU PESOLA

Olen Mannun miittivastaava, joka on ollut toiminnassa mukana nyt seitsemän vuotta. Vuonna 2008 roolipeliharrastukseni alkoi 3. laitoksen D&D:n ja Cyberpunk 2020:n parissa, ja siitä eteenpäin olenkin sitten vetänyt roolipelejä sekä pöydän ääressä, että livemuodossa, myöskin lautapelit ovat olleet aina sydäntäni lähellä. Oikeassa elämässä olen pelisuunnittelija, sekä uskontotieteen viäntäjä. Tykkään siileistä, ja kaikista muistakin söpöistä elukoista. Minuun pääsee tutustumaan oikeastaan miitissä kuin miitissä, missä yleensä vedän roolipelejä kaikille halukkaille (tai ainakin niille, jotka pöytään mahtuvat)! Alignmenttini on Lawful, Neutral.

317743499_1147943442492738_6441762122147706026_n.jpg
20221112_130339.jpg

KRISTA KARHUKORPI

Toimin Mannun Vartijoiden hallituksessa rahastonhoitajana ja workshopvastaavana. Olen harrastanut pöytäroolipelaamista vuodesta 2014, ja ensimmäiseen larppiini osallistuin vuonna 2015. Roolipeliharrastuksen ohella luen fiktiota, pelaan videopelejä ja vaikutan harrastajateatterissa. Mannun Vartijoissa olen toiminut luottopelaajana, joka lähtee mukaan niin pöytä- kuin liveroolipeleihinkin genrestä ja settingistä riippumatta, oli tarvetta sitten varapelaajalle, npc:lle tai valokuvaajalle. Viime vuonna olin ensimmäistä kertaa tekemässä larppia pelinjohtotiimissä! Olen yhtä vanha kuin edustamani yhdistys, olen siis syntynyt vuonna 1996. Mundisten maailmassa olen ikuisuusopiskelija. Viimeaikaisen hahmokehityksen nojalla koen alignmenttini olevan Chaotic Good.

MARKO PIIPPONEN

Hei! Mie olen Piipposen Marko ja toimin hallituksessa hallituksen jäsenen roolissa. Olen larpannut vuodesta 2012 yli sadassa pelissä ja roolipelannut yli kymmenen vuoden ajan tuntien läpikotaisin monet roolipelisysteemit. Olen myös toiminut pelinjohtajana ja suurimpana pelinä olen vuonna 2016 pelinjohtanut noin 60 hengen Mannun Vartijoiden ja Todellisuuspakolaisten Witcher maailmaan sijoittuvaa Tähtien Laulu larppia. Tutustuin aikanaan larppaukseen Mannun Vartijoiden kautta ja olen nyt kantamassa larppauksen ilosanoman soihtua Mannun Vartijoissa tuleville sukupolville. Harrastuksiini kuuluvat larppauksen ja ropettamisen lisäksi videopelit, musiikki, lukeminen ja erilaiset figupelit. Suosikkirope/larppimaailmani on World of Darkness niin kuin tämä larppikuvani osoittaa. Oikeassa elämässä olen suomalaiseen rikos- ja oikeushistoriaan erikoistuva historioitsija, joka on ehtinyt opiskelemaan myös oikeustieteitä. Alignmenttini on enemmän ja vähemmän edgy, mutta todella siisti Neutral Evil.

Marko.jpg

MIIRU MIKKONEN

Nii. Mie oon nyt hallituksen tuorein lisäys, ja sattumoisin iältäni asetun hirveen nätisti tasan keskelle kaikkien väliin. Otin itselleni somevastaavan nakin ja tulen vastaamaan fiideihin tipahtelevista postauksista yhdessä tiimin kanssa. Tuorein vaikuttaisin olevan myös roolipelaajana ja larppaajana, sillä näitä harrasteita takana vasta vuodesta 2018 lähtien. Tästä huolimatta olen näykynyt Mantujen toiminnassa sekä pelinjohtajana että npc:nä, ja satunnaisesti pelaajana. Todellinen rakkauteni on kuitenkin teatteri, jota oon harrastanut pian 20 vuotta. Eli kun en öyhötä ropeja tai larppeja, ohjaan tai kirjoitan näytelmiä (ja kaikkea muuta mahdollista), otan valokuvia, paijjaan kissaa, tai teen töitä; missä pidän huolen siitä että ihmiset tulee ruokittua. Systeemistä välittämättä olen neutraalin kaaottinen yksilö.

bottom of page