top of page
Ikuinen-10_edited.jpg

HALLITUS

Mannun Vartijat ry:n hallitus muodostetaan vuosittain loppuvuodesta järjestettävässä yhdistyksen kokouksessa, joka on avoin kaikille jäsenille. Jokainen jäsen voi asettua ehdolle hallitukseen. Loppuvuonna valittu hallitus järjestäytyy alkuvuonna pidetyssä järjestäytymiskokouksessa. Hallitus vastaa yhdistyksen toiminnasta ja tiedottamisesta, yhteistyöstä kaupungin ja yhteistyöyritysten kanssa sekä jäsenrekisterin ylläpidosta ja avustusten myöntämisestä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Mannun Vartijoiden toiminnasta, ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla (mannun.vartijat@gmail.com) tai tule tapaamaan meitä johonkin Mannun Vartijoiden tapahtumaan.

VUODEN 2024 HALLITUS

IMG_20221124_094037_408.jpg

KRISTA KARHUKORPI

Moi, olen Krista ja toimin yhdistyksen puheenjohtajana. Olen harrastanut pöytäroolipelaamista vuodesta 2014, ja ensimmäiseen larppiini osallistuin vuonna 2015. Viimeisen vuoden aika olen kastanut varpaitani myös boffauksen sekä historian elävöityksen osa-alueilla, hurahdin historialliseen tanssiin kesällä 2022. Yhdistyksen toiminnassa olen ollut vuodesta 2015 saakka. Roolipeliharrastuksen ohella minut saattaa löytää lukemasta, videopelaamasta, seikkailemasta luonnossa tai tekemästä käsitöitä. Mutta oli se mitä tahansa näistä, kuulokkeista pauhaa musiikkia. Harrastusten ulkopuolella viimeistelen kemian maisteriopintoja ja paijaan kissaa.

RAILI COOGAN

Heipä hei, olen Raili Coogan. Toimin täällä Mannun Vartijoiden hallituksessa varapuheenjohtajana ja olen uusin ja nuorin hallituksen jäsen. Muutin Joensuuhun Helsingistä ja tulin lähes heti Mannun Vartijoiden toimintaan mukaan syksyllä 2023. Oma nörtteilyni ei siis ole vielä ollut kovinkaan pitkäaikaista ennen Mannun Vartijoihin liittymistä, mutta pitihän se jossain vaiheessa aloittaa aktiivisemmin. Minua kiinnostaa erityisesti larpit, historialliset tanssit, historianelävöitys ja roolipelit. Muussa elämässä opiskelen historiaa yliopistossa ja teen sitä sun tätä.

Raili_edited.jpg
20210820_152011.jpg

LEENU MIIKKI

Olen Leenu, Mannun hallituksen sihteerinä toimiva omaleimainen ysärilapsi. Roolipeli- ja larppijuttuja olen harrastanut “vasta” vuodesta 2015, mutta näihin vuosiin olen ehtinyt ahtamaan kymmeniä larppeja ja vielä enemmän roolipelejä, yhdistystoimintaa ja muuta hassunhauskaa. Vaikka Mannun Vartijat ei se ihan eka kosketus roolipelitoimintaan ollutkaan, yhdistys on ollut osa tätä taipalettani hyvin varhaisesta vaiheesta saakka. Parhaiten minut tunnetaan yhdistyksessä pelinjohtajan paikalla istuvana tarinankertojana, jonka repertuaariin kuuluvat ainakin Doctor Who-, DnD 5e- ja uusimpana rakkautena Savage Worlds -roolipelisysteemit. Olenpa yhdistyksen nimissä muutamaa larppiakin ehtinyt pelinjohtaa. Skenen ulkopuolella teen kääntämiseen ja tulkkaukseen liittyviä juttuja, taiteilen ja rapsutan mäyräkoiraani Doraa. DnD-ryhmittymiseltäni olen kaoottinen hyvis.

MIKU PESOLA

Hei, olen Miku, Mannun miittivastaava! Olen viettänyt nyt reilut 15 vuotta pelaten, vetäen ja suunnitellen roolipelejä! Tämä matka alkoi Kokkolasta vuonna 2008, D&D:n 3. laitoksen ja Cyberpunk 2020:n parissa ja on nyt johtanut tänne Joensuuhun! Tähän viiteentoista vuoteen on mahtunut näiden lisäksi myös paljon larppaamista, lautapelejä, korttipelejä ja boffausta. Oikeassa elämässä olen pelisuunnittelija, sekä jonkin sortin uskontotieteilijä. Tykkään siileistä, ja kaikista muistakin söpöistä elukoista. Minuun pääsee tutustumaan oikeastaan miitissä kuin miitissä, missä yleensä vedän avoimia roolipelejä kaikille halukkaille (tai ainakin niille, jotka pöytään mahtuvat)!

Miku_edited.jpg
Juri_edited.jpg

JURI KINGELIN

Hei, olen Juri Kingelin, ja toimin Mannun rahastonhoitajana. Roolipelaaminen tuli aloitettua jo lähemmäs kolmekymmentä vuotta sitten D&D:n toisen laitoksen parissa, mutta aktiivisen pelinjohtamisen aloitin 2009 ja sillä tiellä olen yhä. Larppaamisen aloitin vuonna 2011 eli samaan aikaan kun tulin mukaan Mantujen toimintaan, ja larppeja olen myös järjestänyt. Pöytäpelien ja larppauksen lisäksi myös tietokone - ja lautapelit, kirjat ja musiikki ovat lähellä sydäntä. Oikeassa elämässä olen yhteiskuntatieteiden maisteri, kissanomistaja ja yhden lapsen isä.

USVA SUMUKANTO

Hyvää ajankohtaa jona tämä luetaan, mie oon Usva, ja olen Mantujen someveleho. Tällä hetkellä olen rihmastoni Tampereelle siirtänyt outo otus, joka aloitti roolipelauksen vuonna kivi ja keppi ja siirtyi siitä luontevasti larppauksen puolelle, missä on voitu nähdä sekä pelaajana, nöpsinä että pelinjohtajana. Pääasiallinen rakkauteni on teatteri ja pelinjohtaminen, ja olen onnekkaasti saanut isolla lapiolla molempia asioita elämääni. Jos teillä on ideoita, kuinka Mantujen somemateriaalia voisi lisätä, nykäiskää hihasta eli laittakaan viestiä, niin saadaan jäsenistön näköistä materiaalia

Usva_edited_edited.jpg
bottom of page