top of page
LARP: Tyrmiä ja Työkkäreitä 3 - Kiltojen kosto
LARP: Tyrmiä ja Työkkäreitä 3 - Kiltojen kosto

la 13. tammik.

|

Sinkkolan nuorisotalo

LARP: Tyrmiä ja Työkkäreitä 3 - Kiltojen kosto

Ei kahta ilman kolmatta! Fantastinen työnhakuhelvetti tekee paluun tammikuussa. Ilmoittautumisaikaa 30.9. keskiyöhön saakka.

Paikka & aika

13. tammik. 2024 klo 12.00 – 14. tammik. 2024 klo 21.00

Sinkkolan nuorisotalo, Pesolantie 2, 80140 Joensuu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Ei kahta ilman kolmatta! Moderni työnhakuhelvetti törmää jälleen riemukkaasti fantasiakliseisiin Tyrmien ja Työkkärien kolmannessa inkarnaatiossa. Kiltojen Kostossa joukko seikkailu-uralta pudonneita, ongelmaisia ja toistaitoisia (anti)sankareita joutuu otteitaan koventaneiden Työ - ja elinkeinokillan ja Kansaneläkekillan hampaisiin. Pakotetussa rekrytilaisuudessa peli on kylmää eikä keinoja kaihdeta kun rahakas päätehtävä odottaa ottajaansa!

Peli järjestetään Joensuussa Sinkkolan nuorisotalolla 13.1.2024, ikäraja 18 vuotta.

PJ: Juri Kingelin

Ilmoittautuminen hoituu sähköpostilla osoitteeseen kingelin87@gmail.com ja aikaa on 30.9 keskiyöhön asti!

Pelimaksu on 15 €, Mannun Vartijoille 12 €,  ohjeet maksamiseen tulevat hyvissä ajoin ennen peliä. Peliin pääsemisestä kerron pian ilmoittautumisajan päätyttyä, ja samalla lähetän myös hahmon karkean konseptin tulemaan, jotta proppautumiselle ja tarkentaville kysymyksille jää hyvin aikaa. Peliin mahtuu 25 pelaajaa, ja muutamia NPC:eitä.

Ilmoittautumiseen mukaan oma nimi ja vastaukset seuraaviin kysymyksiin. Hahmot luodaan D&D:n viidennen laitoksen säännöillä, pelinjohdon räikeästi ottamilla vapauksilla.  Peruskirjan rotujen ja hahmoluokkien (barbaari, bardi, pappi, druidi, soturi, munkki, paladiini, samooja, rosvo, taikuri, noita ja velho) lisäksi käytössä on myös keksijä (artificer) eli maagisten laitteiden ja varusteiden luontiin sekä käyttöön keskittynyt luokka. Päähahmoluokkaa voi toivoa, täydennyskoulutukset iskee pelinjohto.

1. Minkä rotuista ja minkä hahmoluokan hahmoa haluaisit pelata?

2. Kuinka kyvyttömän hahmon haluat (vaihtelevat todella onnettomista kohtuullisen surkeisiin)?

3. Miten paljon lisäongelmia ja byrokratiahelvettiä haluat hahmollesi?

4. Muita toiveita hahmoon liittyen?

5. Mitä asioita et missään nimessä halua pelata?

6. Mitä ruoka-aineallergioita sinulla on?

7. Jos sinua ei valita peliin, oletko valmis pelaamaan NPC:tä (NPC:t ovat avustavia hahmoja joiden pelaajien ei tarvitse maksaa pelimaksua)?

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page