top of page
LARP: Lucet - Yön perhosia
LARP: Lucet - Yön perhosia

la 11. marrask.

|

Sinkkolan Nuorisotalo

LARP: Lucet - Yön perhosia

Vittorin markiisipari kutsuu Mannun Vartijat naamiaisjuhliinsa! Tunnelmallinen karnevaaliyö saapuu Joensuuhun Mielikuvitusystävät ry:n meille tuoman Lucet - Yön perhosia -larpin myötä. Ilmoittautuminen on auki NYT ja päättyy 6.10. keskiyöllä. Lucet toivottaa juhlijat tervetulleeksi! 🥂✨

Paikka & aika

11. marrask. 2023 klo 12.00 – 22.00

Sinkkolan Nuorisotalo, Pesolantie 2, 80140 Joensuu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Lucet - Yön perhosia on vaihtoehtohistoriallinen bilelarppi Italiassa sijaitsevasta ja kuvitteellisesta Lucetin kaupungista. Sen tumman mystisessä ja samppanjan makeassa sydämessä on Vittorien kartano, jossa järjestetään jokavuotiset karnevaaliyön naamiaiset. Markiisiparin juhlista riittää villejä huhuja vuodesta toiseen, mutta harva voi oikeasti kertoa mitä niissä tapahtuu.

Yllätyksiä, ilottelua, kilpailuja, romansseja ja skandaaleja?  Muutaman kutsumattoman vieraan voi olla helppo päästä sisään naamion kanssa, ja Vittorien runsas puutarha on nähnyt monet kaksintaistelut. On miellyttävää kuvitella juhlavieraat mielikuvituksellisissa puvuissa, nauramassa uusien kasvojensa takana. Kaupungin kermaa ja palvelijoita ei voi enää erottaa toisistaan, eikä siitä ole syyttäminen vain runsasta juomatarjoilua. Mitähän tänäkin vuonna ehtii tapahtua?

Lucet - Yön perhosia sai ensimmäisen pelautuksensa joulukuussa 2021 ja sen on ollut erityinen hitti ihmissuhdejuonia ja elämyksiä rakastavan, sekä hahmoproppaavan yleisön parissa. Larppi on inspiroitunut 1700-luvun Italiasta, mutta autenttiseen aikakauden kuvaukseen emme pyri. Peli tulee sisältämään fantastisia elementtejä.

Infomateriaaliin: https://docs.google.com/document/d/1F9lxNOW9jY4uhHPoWn_coX1wefoq-g9ChuWO2I6Wy-w/edit?fbclid=IwAR25ZYvAM89mTKtIO3Q-Xa8fRprHhUcKY19qqd0linlYO_oGnHLPj0b84fA#heading=h.4po7zurfik5i

FB-tapahtuma: https://fb.me/e/1m81wAkJa

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page