top of page
D&D Adventurers' Lair
D&D Adventurers' Lair

to 09. maalisk.

|

Fantasiapelit Joensuu

D&D Adventurers' Lair

D&D Adventurers' Lair eli tuttavallisemmin 'AL' on laajennettu versio D&D Adventurers' Leaguesta. Joka toinen torstai Fantsun kellarissa pyörii 1-2 pöytää, lisätietoja Discordista, nettisivuilta löytyvästä ryhmästä ja Facebookista.

Paikka & aika

09. maalisk. 2023 klo 16.30 – 21.00

Fantasiapelit Joensuu, Kauppakatu 17, 80100 Joensuu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Adventurers' Lair eli AL, on joka toinen viikko torstaisin järjestettävä kaikille avoin roolipelitapahtuma, joka pidetään Joensuun Fantasiapelien kellarissa. Paikalle saa saapua kuka vain pelaamaan, oli kokemusta paljon tai ei yhtään, eikä mukaan tarvitse kuin hyvän mielen ja muistiinpanovälineet. Omat nopat ovat bonusta, mutta sellaisia ei ole pakko hankkia. Paikalla on yleensä yksi tai kaksi pelinjohtajaa, jotka vetävät omaa peliään.

Pelaaja saa yleensä itse valita, kumman pelinjohtajan pöytään osallistuu, mutta osa seikkailuista suosii enemmän uusia hahmoja ja osa kokeneempia, eli pidempään seikkailuihin osallistuneita.

Adventurers' Lair mahdollistaa hahmon luonnin käyttämällä kaikkea virallista julkaistua D&D 5th edition materiaalia - eli valikoima on laajempi kuin kuin virallisessa D&D Adventurers' Leaguessa - mikä takaa monipuolisen joukon seikkailijoita joka kerralle. Hahmon saa luoda itse netissä tai paperilla etukäteen, tai yhdessä pelinjohtajan kanssa paikan päällä - tällöin kannattaa saapua paikalle hyvissä ajoin.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page