top of page
Boffaustreenit
Boffaustreenit

ke 26. heinäk.

|

Laulurinne

Boffaustreenit

Boffaus on kaikille avointa ja ilmaista ulkoilua, johon voi tulla matalalla kynnyksellä! Mukaan vettä ja ulkoiluun sopivat vaatteet! Säävarauksella!

Aika ja paikka

26. heinäk. klo 17.00 – 19.00

Laulurinne, Linnunlahdentie 1, 80110 Joensuu, Finland

Mistä on kyse?

Ollaan aloitettu yhteistyö Savonlinnan Perkunaksen kanssa, joten paikalla kesän aikana on kokenutta osaajuutta. Jos kaikki menee kivasti niin ensi vuonna Mannun Vartijat olisivat taas Sotahuudossa omalla nimellä.  

Harjoitellaan kesän aikana kerran viikossa. Perkunakselta olemme saaneet lahjoituksena kilpiä. Tämän lisäksi meillä on uusia pienempiä kilpiä käytössä. Nyt on siis kilpikesä! Joten tulkaa paikalle ja pakottakaa kaverikin.   

Boffaus on kaikille avointa ja ilmaista ulkoilua, johon voi tulla matalalla kynnyksellä! Vaikka tähdätäänkin Sotahuutoon, niin treeneissä voi käydä muutenkin - porukalla on kuitenkin eeppisempää. Mukaan tarvitset itsesi, ulkoiluun sopivat vaatteet ja vettä.

Mahdollisista muutoksista tietoa ja säännöllisempää päivitystä JGS:n Discordissa ja Mantujen Facebook-ryhmässä (Mannun Vartijat - Joensuulaista roolipelausta). Säävarauksella!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page