top of page
Boffaustreenit
Boffaustreenit

ti 11. heinäk.

|

Sirkkalan puisto

Boffaustreenit

Boffaus on kaikille avointa ja ilmaista ulkoilua, johon voi tulla matalalla kynnyksellä! Mukaan vettä ja ulkoiluun sopivat vaatteet!

Paikka & aika

11. heinäk. 2023 klo 17.00 – 18.30

Sirkkalan puisto, Itäranta 1, 80100 Joensuu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Ollaan aloitettu yhteistyö Savonlinnan Perkunaksen kanssa, joten paikalla kesän aikana on kokenutta osaajuutta. Kesän tavoitteena on suunnata heinäkuun alussa tapahtuvaan Sotahuutoon Perkunaksen mukana. Jos kaikki menee kivasti niin ensi vuonna Mannun Vartijat olisivat taas Sotahuudossa Mannun Vartijoina.  

Harjoitellaan kesän aikana kerran viikossa. Perkunakselta olemme saaneet lahjoituksena kilpiä. Tämän lisäksi meillä on uusia pienempiä kilpiä käytössä. Nyt on siis kilpikesä! Joten tulkaa paikalle ja pakottakaa kaverikin.   

Boffaus on kaikille avointa ja ilmaista ulkoilua, johon voi tulla matalalla kynnyksellä! Vaikka tähdätäänkin Sotahuutoon, niin treeneissä voi käydä muutenkin - porukalla on kuitenkin eeppisempää. Mukaan tarvitset itsesi, ulkoiluun sopivat vaatteet ja vettä.

Mahdollisista muutoksista tietoa ja säännöllisempää päivitystä JGS:n Discordissa ja Mantujen Facebook-ryhmässä (Mannun Vartijat - Joensuulaista roolipelausta).

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page