top of page
Boffaustreenit
Boffaustreenit

ke 24. toukok.

|

Laulurinne

Boffaustreenit

Kesän ekat boffotreenit! Tarkoitus olisi kerran viikossa kokoontua. Boffaus on kaikille avointa ja ilmaista ulkoilua, johon voi tulla matalalla kynnyksellä! Mukaan vettä ja ulkoiluun sopivat vaatteet!

Paikka & aika

24. toukok. 2023 klo 16.00 – 18.00

Laulurinne, Linnunlahdentie 1, 80110 Joensuu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Keskiviikkona aloitetaan kesä!

Ollaan aloitettu yhteistyö Savonlinnan Perkunaksen kanssa, joten paikalla kesän aikana on kokenutta osaajuutta. Kesän tavoitteena on suunnata heinäkuun alussa tapahtuvaan Sotahuutoon Perkunaksen mukana. Jos kaikki menee kivasti niin ensi vuonna Mannun Vartijat olisivat taas Sotahuudossa Mannun Vartijoina.  

Harjoitellaan kesän aikana kerran viikossa. Päivää voidaan vielä hioa. Historiallinen tanssi on nyt ainakin vielä ensimmäisenä treenipäivänä käynnissä ja tämä huomioiden boffaus on 16-18. Jos keskiviikko sopii ihmisille, niin historiallisen tanssin jäädessä kesätauolle boffausaika olisi 17-19.   

Perkunakselta olemme saaneet lahjoituksena kilpiä. Tämän lisäksi meillä on uusia pienempiä kilpiä käytössä. Nyt on siis kilpikesä! Joten tulkaa paikalle ja pakottakaa kaverikin.   

Boffaus on kaikille avointa ja ilmaista ulkoilua, johon voi tulla matalalla kynnyksellä! Vaikka tähdätäänkin Sotahuutoon, niin treeneissä voi käydä muutenkin - porukalla on kuitenkin eeppisempää. Mukaan tarvitset itsesi, ulkoiluun sopivat vaatteet ja vettä.

Mahdollisista muutoksista tietoa JGS:n Discordissa ja Mantujen Facebook-ryhmässä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page