top of page

Mannun Miitti

Julkinen·3 jäsentä

Muinainen paha uhkaa jälleen valtakuntia. Ensimmäiset merkit olivat tälläkin kertaa pieniä: Rosvoja teillä, jokirosvoja Dessarinin joella, hirviöitä ympäri Sumberin kukkuloita - kaikki vähän liian lähellä asutuksia.


Sitten Mirabarista lähtöisin oleva delegaatio katosi. Kaikki tämä tuntuu vain kummalta yhteensattumalta - mutta onko sen takana kuitenkin jokin syvempi merkitys?


19.11. Miitissä alkaa Dungeons and Dragon 5e peli: Princes of the Apocalypse. Maailmanlopun Prinssit on yksi ensimmäisistä vitosedikalle muunnetuista kampanjoista, jossa perinteisin tunnelimönkimisen menetelmin tutkitaan Elementaalisen Pahuuden uutta tulemista. Pelihahmot ovat pieneen Dessarin laakson pikkykylään Red Larchiin lähetetty tutkimustiimi, joiden on määrä yrittää paikantaa aiemmin mainittua kääpiödelegaatiota.

Peliä olisi tarkoitus vetää erinäisissä miiteissä epämääräisesti niin, että seikkailijat voivat vaihtua ja vaihtaa hahmoa eri pelien välissä - eli vähän Adventurer’s League meiningillä.

Saat luoda oman hahmosi, tai tulla miitin alkuun paikalle niin voidaan yhdessä katsoa miten hommaa ajetaan. Hahmonluontia rajoitetaan sen verran, että kaikki kiva on kiellettyä: Käytetään hahmonluontiin vain Players Handbookin materiaalia, sekä Elemental Evil Players Companionia (sisältää mm. aarakocrat, deep gnomet, genasit ja goliatit). Evil-alignment hahmoa pelissä ei pelata. Vinkkitippinä sen verran, että primordial saattaa olla hyödyllinen kieli osata tällaisessa elementaalisiin asioihin suuntaavassa pelissä ja elementaaliset voimat saattavat antaa mukavaa lisäpotkua pelaamiselle. Ensimmäiselle pelikerralle luodaan hahmot levelille 1.


Aloitetaan klo 15. Jos haluat tehdä hahmon, saavu paikalle hyvissä ajoin ennen kello kolmea, hahmonluonti perussäännöilläkin vie aikaa.

Peli pelataan esisijaisesti suomeksi.Tietoja

Täällä voit keskustella miittiin tuomastasi ohjelmasta sekä ...

jäsentä

bottom of page