top of page

Mannun Miitti

Julkinen·3 jäsentä

Ensi miitissä, 11.2. (ja sitä seuraavassa), on nyt vihdoin luvassa sitä paljon puhuttua Rogue Traderiä! Vedän siis moduulin 'Whispers of the Storm'.

Linnunradan ulkoreunoilla sijaitseva Koronuksen laakeus on arvaamatonta korpimaata, minne keisarinkaan nyrkki ei aina yllä. Näitä rajamaita asuttavat vaaralliset xenot, harhaoppejaan harjoittavat kerettiläiset, sekä muinaiset pimeydessä elijät, jotka ovat pysyneet ihmisten katseelta piilossa universumin alkuajoista lähtien… Koronuksen laakeus kätkee sisäänsä mittaamattoman arvokkaita aarteita, muinaista tietoa, sekä muita resursseja, jotka vain odottavat ottajaansa. Ja niin nämä synkät korpimaat kutsuvat puoleensa niitä, jotka tavoittelevat mainetta, kunniaa ja rikkauksia – jopa oman henkensä uhalla. Urhea miehistömme on kohdannut jo kaikenlaista Koronuksessa, mutta ei vielä mitään tällaista. Suoraan keisarilliselta laivastolta tuleva toimeksianto johtaa heidät tutkimaan epäonnistunutta siirtokuntaa, missä ihmiset yrittävät parhaansa mukaan selviytyä heidän ylleen levinneen synkän varjon alla. Kuiskaukset myrskystä tuovat miehistömme muinaisen salaisuuden jäljille, joka on vainonnut galaksia jo muinaisista ajoista lähtien, ja jonka uhka on jälleen kerran hyvin todellinen…

Rogue Traderissä Warhammerin goottilainen tieteisfantasia yhdistyy avaruuspiraatti-estetiikkaan ja hieman Star Trekmäiseen tutkimusmeininkiin. Luvassa siis avaruuden korpimaiden tutkimusta Warhammer 40k-universumissa, sekä muinaisten uhkien kohtaamista, miehistön johdossa toimimista ja rikkauksien jahtaamista! Warhammerin tunteminen miljöönä tai sääntösettinä ei ole tarpeellista. Soveltuu sekä aloittelijoille, että kokeneille! Mukaan otetaan 3-5 halukasta uhria, aloitamme klo. 15, hahmot on PJ luonut peliä varten valmiiksi.

(Huom. Tämä on episodi 1 yhteensä kahdesta episodista koostuvassa seikkailussa. Sinun ei tarvitse osallistua toiseen episodiin jos osallistut tähän. Kaikki roolit ja hahmot voivat vaihtaa pelaajia episodien välillä.)Mannun Vartijat
Mannun Vartijat
Feb 09, 2023

Tämä peli on täynnä, mutta yksi ilmoittautuneista on epävarma saapumisestaan. Miittiin saapumalla saattaa siis vielä päästä mukaan ;)

Like

Tietoja

Täällä voit keskustella miittiin tuomastasi ohjelmasta sekä ...

jäsentä

bottom of page