top of page

Mannun Miitti

Julkinen·3 jäsentä

Miitissä 11.2. tarjolla Root-roolipeliä!


Root on peli sodasta, jota käyvät vallasta syöstyt lintujen dynastia, valloittava kissojen markiisi, kansan syvistä riveistä noussut metsämaiden vastarinta, ja kaikkien kolmen osapuolen jalkoihin tallautuva metsämaiden kansa. Root on peli metsämaasta, jonka jokainen maajussi, mylläri, välskäri, seppä, ja byrokraatti tuntee sisällään pelkoa ja epävarmuutta, vaikka sotilaita ei ole joka nurkka, soppi, ja kievari väärällään.

Root on peli Kulkureista. Kulkureilla ei ole kotia tai omaa paikkaa, koska he eivät voi pysähtyä ja jäädä aloilleen tai muuten sota kahlitsee heidät ja pakottaa uhrien asemaan. Kulkurit eivät myöskään voi lähteä metsämaasta, koska siellä asuu heidän kansansa, joka kärsii kurjuutta ja epävääryyttä. Kulkurit eivät ole eliittisotilaita tai salamurhaajia, jotka muuttavat historiaa yhdellä miekaniskulla tai myrkytetyllä aterialla. Eivät ainakaan vielä. He ovat yksilöitä, jotka yrittävät auttaa läheisiään ja toisiaan, koska sota on liian iso ja armeijat liian mahtavia selätettäväksi tuosta vaan. Niin kauan kuin Kulkurit pysyvät liikkeessä on kuitenkin toivoa.

Jos tämä kaikki kuulostaa vähän rankalta, ei tarvitse huolehtia. Root on myös peli ihmisten kaltaisista, antropomorfisista, söpöpörröistä eläimistä. Root on fiktioedellä kerrottava kollaboratiivinen tarina, jota ohjaa ei-Skotti PbtA -pelimoottori. Tarkoittaa että hahmonluonti on parempi tehdä yhdessä ja huolella, jotta pelaajahahmot aloittavat pelin osana ympäröivän maailman fiktiota.

Gelilahin Aukiolta kuuluu pitkiä ja mutkikkaita metsäpolkuja pitkin huhuja kettujen verstaasta, joka tekee metsämaan parhaat pitkäjouset ja nuolet. Osaava jousimies voisi tehdä veristä jälkeä näillä jousilla, mutta jos tämä ei riitä, paikalliset vuohet tekevät metsämaan parasta pirtua, jolla sotilaat jaksavat pidemmälle kuin voisi uskoakaan. Kulkurit saattaisivat löytää parempaa käyttöä kummallekin, mutta myös suurempia tulla paikalle; Syitä, jotka hahmonluonti paljastaa.


Hahmonluonti klo 14 ja peliä aletaan käynnistelemään klo 15. Peliaika 3–4 tuntia. Tervetuloa!

Mannun Vartijat
Mannun Vartijat
Feb 09, 2023

Tähän peliin on ilmoittautunut kaksi henkilöä, eli tilaa on!

Like

Tietoja

Täällä voit keskustella miittiin tuomastasi ohjelmasta sekä ...

jäsentä

bottom of page