top of page

Mannun Miitti

Julkinen·3 jäsentä

Miittiohjelmaa 24.9. Miittiin:

Ensi miitissä pelaamme Coriolis-roolipeliä, eli siis ”Tuhat ja yksi yötä avaruudessa”!

“Tavallinen rahtauskeikka” Dabaranin tähtijärjestelmässä, muuttuu kertaheitolla epätavalliseksi, kun Narzalus-rahtialuksen kommunikaattoriin saapuu rätisevä ja epäselvä viesti Coriolikselta: ”Skarabi 4713, tämä on viesti Perustajilta. Olemme havainneet läsnäolonne Salamanxin lähellä Dabaran sektorissa. Coriolis pyytää teidän apuanne. Lähellä sijaintianne on vastikään kadonnut Shamza-niminen pieni tutkimusalus, kyydissään kunnianarvoisa tohtori Siyab Dahiljaba, sekä viisi muuta. Olemme lähettäneet teille Shamzan viimeiset tunnetut koordinaatit. Jos pystytte selvittämään aluksen kohtalon, ovat Perustajat järjestävä teille 10 000 birrin palkkion – itse aluksen tai tohtorin turvallisesta palauttamisesta maksamme tuplasti. Onnea matkaan”.

Coriolis edustaa tyylillisesti Fireflyn tai Cowboy Bebopin tyylistä avaruuslänkkäröintiä yhdistettynä synkkään sci-fi fantasiaan. Tähän kaikkeen se ammentaa myös paljon aineksia lähi-idän tarustosta, kansansaduista ja kulttuureista, korvaten avaruusalus sci-fille tyypilliset länsimaiset elementit itämaisemmilla elementeillä. Tämä kaikki pyörii Free Leaguen omalla ”Year Zero”-systeemillä, missä heitetään läjää kuusitahoisia noppia ja toivotaan kovasti kutosia. Peli on aloittelijaystävällinen ja toimii myös PJ:n itsensä ensimmäisenä sukelluksena Corioliksen maailmaan.

Aloittelemme peliä klo. 15, ja matkaan mahtuu neljä ennakkoilmoittautunutta (paikat täynnä), yhden, eli viidennen paikan säästän sitä varten jos joku haluaa vielä miitissä hypätä mukaan!

Tietoja

Täällä voit keskustella miittiin tuomastasi ohjelmasta sekä ...

jäsentä

bottom of page