top of page

Mannun Miitti

Julkinen·3 jäsentä

Miittiohjelmaa 24.9. Miittiin:


"Rodents of unusual size? I don't believe they exist." – Free Company Sergeant Roberts

Heisenbergin pienkaupunki Keisarikunnan laita-alueella kokee kovia aikoja. Kaupungin läpi kulkeva vuoristosta tuleva kauppatie on ollut tavallista hiljaisempi viime viikkoina, kuten ovat olleet myös ympäröivät metsät. Jonkinlainen kulkutauti tuntuu myös iskeneen väestöön, ja kirottu kuu Morrslieb on joka yö lähempänä täyttä. Synkät hetket ovat edessä, ja tarve sankareille on korkeammalla kuin koskaan. Tarjolla olisi seikkailua Warhammer Fantasyn ihanassa maailmassa, toimea ja töminää rottamiesten jounien keskellä. Warhammer on synkeää, grimmiä fantasiaa, jossa uhkia on liikaa, kuoleman ollessa aina lähellä.

Systeeminä jälleen minulle tutulla tyylillä Savage Worlds, johon tehtynä maailmaan sopivaa sääntösovitelmaa. Fast, Furious, & Fun, joka tekee Warhammerin setistä anteeksiantavaisempaa pelaajille.

Tarkoitus aloitella kello 14:00. Haussa 3 - 5 pelaajaa, voi ilmoittautua etukäteen tai paikan päällä. Skenaariossa riittää pelattavaa 1-2 sessioksi, riippuen miten edetään ja kiinnostusta löytyy.

Mannun Vartijat
Mannun Vartijat
Sep 23, 2022

Peruttu pelinjohtajan sairastumisen vuoksi

Like

Tietoja

Täällä voit keskustella miittiin tuomastasi ohjelmasta sekä ...

jäsentä

bottom of page