top of page

Mannun Miitti

Julkinen·3 jäsentä

Mannun Vartijat Ry järjestää joulukuun 17. päivän miitissä klo 16 perinteikkään Joulugaalan.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki vanhat ja uudet jäsenemme, sekä toiminnassamme mukana olleet henkilöt juhlistamaan kulunutta harrastevuotta kanssamme. Gaalan ohjelmassa muun muassa esittelemme Mannun kuluneen vuoden toimintaa, kiitämme kunniakirjoin toiminnassamme ansioituneita henkilöitä, sekä järjestämme jokavuotisen Mannun gaalavisailun. Tarjolla on luonnollisesti glögiä ja piparia! Gaalan ohjelma julkaistaan lähipäivinä.


Toivoisimme nyt jäsenistöämme ilmiantamaan kuluneen vuoden harrastetoimintaansa gaalaesityksiä varten. Mikäli olet järjestänyt vuoden 2022 aikana Mannun harrastetoimintaan liittyvää ohjelmaa Mannun tapahtumissa tai mantulaisille, pyydämme lähettämään siitä meille informaatiota oheisen sähköpostilomakkeen muodossa. Toiminta voi olla mitä tahansa roolipelikampanjoista (niin miiteissä, kuin kotonakin), larppeihin, historianelävöitykseen, miniatyyripeleihin tai vaikkapa Mannun mainostamiseen jossain tapahtumassa. Lähetä viesti toiminnastasi Mannun sähköpostiin mannun.vartijat@gmail.com viimeistään 11.12.2022. mennessä.


Viestin otsikko: Mannun gaala [tapahtumasi nimi tähän]

Viestiin:

- Tapahtuman/pelin/kampanjan nimi.

- Milloin tapahtuma pidettiin. Jos kyseessä on pitempi tai jatkuva tapahtuma, kuten pöytäroolipelikampanja, päivämäärää ei tarvita.

- Tekijät. Jos tekijöitä on useita, nimeä päätekijät.

- Lyhyt parin virkkeen kuvaus tapahtumasta.

- Valokuva tai esimerkiksi pöytöroolipelikampanjan kohdalla piirros diaesitystä varten.


Mikäli haluaisit muistaa mantulaista kunniakirjalla, voit esittää kunniakirjaa lähettämällä sähköpostia samaan osoitteeseen 11.12.2023. mennessä.


Viestin otsikko: Mannun gaala kunniakirja

Viestiin:

- Ketä haluat muistaa kunniakirjalla

- Perustelu. Kirjoita ytimekkäästi parilla virkkeellä. Tämä teksti kirjoitetaan kunniakirjaan.


Gaalakomitea tulostaa, kirjoittaa ja jakaa kunniakirjat gaalassa.


Laittakaa siis ahkerasti mailia tulemaan. On joka vuosi jännittävää nähdä, mitä kaikkea järjestössämme on puuhattu ja mukava yllättyä kerta toisensa jälkeen, kuinka aktiivinen ja hieno yhdistys olemmekaan. Kiitos kaikille jo etukäteen!

Tietoja

Täällä voit keskustella miittiin tuomastasi ohjelmasta sekä ...

jäsentä

bottom of page